Alla inlägg den 30 mars 2009

Av Camilla - 30 mars 2009 22:49

Igår firade vi Fredrik som fyllde 35 år i lördags. Han fick en massa fina presenter bla. två ursnygga barstolar som kommer passa perfekt i vårt nya hus, en gryta till vår nya induktionshäll, en hel del pengar, verktyg som jag inte riktigt vet vad det var men Fredrik visste och var helt salig. Han går igång på verktyg kan jag lova.


Efter maten fick släkten smaka på två tårtor som vi själva bakat.

En för Fredrik:

Fredriks tårta

Och en för Celvin som fyllde en månad:

Celvins tårta


Vi passade även på att ta ett kort på fyra generationer. Mormor, mamma, jag och Celvin.

Fyra generationer


I kväll på vår långpromenad passade vi på att handla nere vid södercentrum. Utanför affären stod en stor hund och skällde. Jag var lite orolig först då jag inte visste om den var uppbunden eller inte och den lät ganska upprörd. Vanligtvis brukar jag inte tänka så mycket på andra hundar men idag gjorde jag det, Kiwi är verkligen i höglöp just nu och jag ville inte att hon skulle locka till sig några hanhundar.


Fredrik tog ett foto på oss när han kom ut från affären. En kvinna och ett barn passerade honom och just då pekade barnet på oss och sa tripp trapp trull. Ha, ha, faktiskt ser hundarna ut som tripp, trapp trull på bilden;o).


Tripp trapp trull


Det händer massor med lille Celvin just nu. Bland annat har han blivit stark. Han har börjat lyfta huvudet lite längre stunder och grabbar tag i det mesta han kommer över. Att byta kläder på honom tar nu lite längre tid än vanligt för han hjälper så gärna till! Gulleunge! Idag kunde han följa mig med blicken när jag rörde mig från sida till sida framför honom och kanske fick jag se första leendet oxå. Jag tror inte att det var magknip den här gången.


Just nu ligger Celvin i pappas famn och sover. Det är inte utan att pappa oxå blir lite trött, det smittar av sig.


Fredrik och Celvin


Nu är det dags att sova. Undrar hur hungrig lillen kommer att vara i natt...?


Ovido - Quiz & Flashcards