Alla inlägg den 4 januari 2009

Av Camilla - 4 januari 2009 20:25

Usch, idag har det varit kallt ute! Egentligen gillar jag 8 minusgrader och snö men nu när jag är gravid har jag inte några bra vinterkläder att ta på mig. Magen är för rund helt enkelt! Jag trodde inte att jag skulle behöva handla vinterkläder eftersom vi knappt brukar ha någon snö här nere. Fast enligt vädret på TV kommer detta att hålla i sig. Jag kanske får tänka om..?


Fredrik och jag tog bilen ner till Kalmar Sundsparken och gick en promenad där med hundarna. De var som tokiga i snön och sprang och lekte sig trötta vilket Fredrik och jag var mycket tacksamma över. Nu sover de hårt alla tre!


Pga kyla har vi ägnat oss åt inomhusaktiviteter. Apportbocken, fjärr, och lite andra trix. Jag har även gjort en hemsida som ni gärna får besöka genom att klicka på länken: http://www.teamleader.se/camilla

Den är inte riktigt klar än men det kommer väl framöver.


Lite avundsjuk är jag allt på mina vänner som är och tävlar agility på My Dog i Göteborg. Jag fick en rapport för ett par timmar sedan och det var lite blandade resultat. Några var supernöjda, några andra inte. Verkar som det är rätt hård konkurrens vilket inte förvånar mig det minsta då det är en jättestor tävling. Tydligen kommer de inte att bli färdiga före midnatt i kväll, i morgon väntar en lika lång dag. Det sätter verkligen hundarnas och förarnas koncentration på prov! 


Jag har nu gått in i den 8:de månaden av min graviditet. Tänk att det bara är två månader kvar tills det kommer en liten bebis! Tiden har gått fort och jag är så tacksam över att jag har fått må bra så här långt.  


På fredag ska vi träffa Magnus på Multibygg igen för mer information angående tidsplan i vår samt när och hur vi ska göra alla val. Det ser jag fram emot, jag som gillar att planera! Jag vill helst inte sitta på BB med en massa kataloger och göra viktiga val till vårt hus. Kanske blir lite hysteriskt då;o). 


Nu börjar jag bli lite trött på att sitta vid datorn. Ska försöka hitta på något vettigt, som att se på TV exempelvis... skratt, ni förstår ironin hoppas jag!


Som sagt, kolla gärna in hemsidan. Er jag har länkat till, hoppas att det är ok, annars är det bara att säga till så tar jag bort det. 


Kraaam Camilla 

  

Ovido - Quiz & Flashcards