Alla inlägg den 26 februari 2009

Av Camilla - 26 februari 2009 21:52

I dag har det varit en kul och händelserik dag. Lägenheten är nu skinade ren och alla "gömda" utrymmen är rensade och städade. Många saker har åkt i soporna, oj vad saker vi har samlat på oss under alla år. Jag har burit och kånkat, skurat och tvättat hela dagen. Jag känner mig faktiskt ganska nöjd men min egen insats! ;o)


Jag hittade dessutom ett helt gäng skor som jag hade glömt bort att jag ägde, det var som om vi hade backat klockan och hamnat på självaste julafton igen. Fredrik hade dessutom minst lika många par. Undrar om Per vet om det, att min sambo är lika förtjust i att shoppa skor som jag. Per har mobbat mig ända sedan jag var tonåring och själv började handla skor och kläder och han har inte slutat än. Per menar varje gång att jag redan har alldeles för många par men han förstår ju inte det här att vissa skor bara passar till en viss klänning eller så;o). Fredrik har hört Per mobba mig rätt många gånger, undrar om det är Fredrik som får sig en känga (ha, ha, ha) nästa gång nu om Per läser det här. 


Annars då, med 3 dagar kvar till BF har jag fått en del tecken som tyder på att en förlossning kommer inom kort. Jag har under kvällen fått rätt mycket molvärk och ont i ryggslutet. Dessutom blir magen spänd och hård med jämna mellarum. Detta kallas förvärkar och kan hålla på i flera dagar eller så går det över i förlossningsvärkar och då är det dags att ringa BB.


Det är rätt så konstigt det här med att vara gravid. Jag har fått så mycket information om allt. Jag vet att jag kommer att få ont, jag vet exakt vad jag ska göra när jag får ont, det enda jag inte vet är när det kommer hända. Det är häftigt! Än så länge känner jag mig lugn som en filbunke och det är skönt att slippa känna oro för förlossningen. Smärtan skrämmer mig inte, jag vill bara ha ett friskt och välskapt barn!


Nu ska jag försöka sova. Det ska bli spännade och se vart det här tar vägen. Antingen så kommer det en liten i natt eller så dröjer det ett tag till. Det är väl det som är hela tjusningen. Kram på er!

Ovido - Quiz & Flashcards