Alla inlägg den 7 januari 2010

Av Camilla - 7 januari 2010 15:45

 

Mål får gärna enligt mig vara tuffa, gärna så tuffa att det kräver en regjäl ansträning att klara dem men förstås inte så omöjliga att man inte når dit. Självklart kan det hända saker på vägen som gör att man inte uppfyller sina mål och då kan det vara ok. Jag lyckades inte med mina mål för 2009 eftersom det kom en hel del saker i vägen. Dessutom kan de ha varit något för tuffa för oss men när jag skrev ner dem trodde jag på fullaste allvar att det kanske skulle gå. Jag är i allafall superglad över där vi befinner oss idag och känner att jag har utvecklats otroligt mycket själv som hundtränare och matte under detta året.

Nästa års mål ser ut såhär:


Agility 2010:

Starta officiellt under våren/sommaren

Gärna ta en pinne


Lydnad 2010:

Starta tvåan, gärna ta ett LP (främst för att få tillräcklig tävlingsrutin innan vi går vidare) och börja träna momenten i trean


Vallning 2010:

Träna inför vallhundsprovet, såklart jag vill ha Kiwi godkänd, men vägen dit känns lång. Mycket hänger på om jag lyckas få tag i egna får (eller mark är det väl egentligen som saknas)


Bruks 2010:

Här har vi egentligen inga mål men jag skulle vilja börja träna lite sök igen, dock är det så svårt när jag inte har någon att träna sök med. Hittar jag någon grupp kommer jag kanske börja lite på skoj för att sedan ta tag i detta ordenligt den dagen de andra tre målen är uppfyllda.

Ovido - Quiz & Flashcards